Microsoft

ماکروسافت یا میکروسافت

ماکروسافت یا میکروسافت (Microsoft) یک شرکت چندملیتی آمریکایی است که دفتر مرکزی آن در شهر ردموند، ایالت واشینگتن قرار دارد مایکروسافت یک شرکت فناوری چندملیتی آمریکایی است که نرم‌افزار رایانه‌ای ، لوازم الکترونیکی مصرفی ، رایانه‌های شخصی و خدمات مرتبط را تولید می‌کند. معروف‌ترین محصولات نرم‌افزاری آن خط سیستم‌عامل ویندوز مایکروسافت ، مجموعه مایکروسافت آفیس و مرورگرهای وب اینترنت اکسپلورر و اج هستند. این شرکت بزرگترین تولیدکننده نرم‌افزار جهان از نظر درآمد تا سال 2016 بود است.این شرکت یکی از پنج شرکت بزرگ فناوری اطلاعات آمریکا ، در کنار گوگل ، آمازون ، اپل و متا است.

در سال 1972، دوستان بیل گیتس و او Traf-O-Data را تأسیس کردند که یک کامپیوتر ابتدایی را برای ردیابی و تجزیه و تحلیل داده های ترافیک خودرو فروخت. گیتس در دانشگاه هاروارد ثبت نام کرد در حالی که آلن مدرک خود را در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه ایالتی واشنگتن دنبال کرد. در آگوست 1977، این شرکت با مجله ASCII در ژاپن قراردادی منعقد کرد که منجر به ایجاد اولین دفتر بین المللی ASCII Microsoft شد. مایکروسافت در ژانویه 1979 دفتر مرکزی خود را به Bellevue، واشنگتن منتقل کرد. مایکروسافت با سیستم عامل خود در سال ۱۹۸۰ یعنی زنیکس، وارد بازار کار سیستم عامل شد. سپس مایکروسافت سیستم عامل MS-DOS را تولید کرد. سرانجام مایکروسافت در مذاکرات با تحقیقات دیجیتال شکست خورد و در نوامبر ۱۹۸۰ سیستم عامل جدیدی با نام CP/M تولید کرد که در آینده در رایانه‌های شخصی مورد استفاده قرار گرفت. مایکروسافت با درآمدهای بسیارش ۲۱۰ شرکت را خرید و هم چنین یک بخش چاپ و نشر به نام مایکروسافت پرس تولید کرد. سرانجام پائول آلن در ماه فوریه پس از مبتلا شدن به بیماری هوج کین استعفاء داد.

آغاز فعالیت‌ها میکروسافت

مایکروسافت با همکاری دریم ورکس در سال ۱۹۹۵ برای تولید سرگرمی‌های چندمنظوره یک شرکت جدید تأسیس کردند. پیش از ارائه ویندوز ۹۵، مایکروسافت یک شرکت تجارت محور قلمداد می‌شد اما ویندوز ۹۵ موجب شد که دیگر آن را یک شرکت مشتری محور بدانند. در سپتامبر ۱۹۹۵ دولت چین ویندوز را به عنوان سیستم‌عامل رسمی کشورش انتخاب کرد و از مایکروسافت خواست نسخه چینی ویندوز را برایشان آماده کند. اواسط دهه ۹۰ (میلادی) بیل گیتس تصمیم گرفت مایکروسافت را وارد دنیای اینترنت کند و "MSN" به وجود آمد. این یک سرویس آنلاین بود که قرار بود با آمریکن آنلاین (Aol) رقابت کند. پس با همکاری ان‌بی‌سی، ایستگاه کابلی خبری «MSNBC» و مجلهٔ آنلاین «Slate» به سردبیری مایکل کینسلی را تأسیس نمود. راه‌اندازی وب‌تی‌وی که امکان اتصال تلویزیون به شبکه را فراهم می‌کرد، از دیگر اقدامات مایکروسافت در سال ۱۹۹۶ بود.

ویندوز و آفیس 1985-1994

مایکروسافت مایکروسافت ویندوز را در 20 نوامبر 1985 به عنوان یک پسوند گرافیکی برای MS-DOS منتشر کرد. در سال 1990، مایکروسافت مجموعه مایکروسافت آفیس را معرفی کرد که برنامه های جداگانه ای مانند مایکروسافت ورد و مایکروسافت اکسل را به همراه داشت.  در 22 مه، مایکروسافت ویندوز 3.0 را راه اندازی کرد که دارای گرافیک رابط کاربری ساده و قابلیت حالت محافظت شده بهبود یافته برای پردازنده اینتل 386 بود، و آفیس و ویندوز هر دو در مناطق مربوطه خود غالب شدند. در 27 جولای 1994، بخش ضد انحصار وزارت دادگستری بیانیه‌ای را ارائه کرد که در آن آمده بود: از سال 1988 و تا 15 ژوئیه 1994 ادامه یافت.

اکس‌باکس

در نوامبر ۲۰۰۵، مایکروسافت دومین کنسول بازی خود را با نام اکس‌باکس ۳۶۰ به بازار عرضه کرد (لازم است ذکر شود نخستین نسخه کنسول مایکروسافت اکس‌باکس نام داشت) مایکروسافت در زمینه رقابت با کنسول‌های بازی تجربیات خوبی بدست آورده بود و این بار کنسولی بسیار کامل‌تر و بهتر نسبت به نخستین کنسول خود به بازار عرضه کرد.نسخهٔ «اکس‌باکس ۳۶۰ Premium» دارای دسته بی‌سیم، هارد درایو، ریموت کنترل و هدست می‌باشد ولی نسخهٔ «Core System» شامل دسته سیمی و بدون هارد درایو و وسایل جانبی می‌باشد. اکس‌باکس ۳۶۰ تقریباً یک سال زودتر از رقیبان خود یعنی پلی استیشن ۳ و نینتندو Wii به بازار عرضه شد. اکس‌باکس ۳۶۰ پیشرفت‌های زیادی نسبت به کنسول قبلی خود کرده‌است و علاوه بر قدرت سخت‌افزاری، دارای طراحی فوق‌العاده زیبایی می‌باشد. اکس‌باکس ۳۶۰ فروش بسیار بهتری نسبت به کنسول قبلی مایکروسافت داشت. نسخه بعدی اکس‌باکس در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۱۳ با نام اکس‌باکس وان وارد بازار شد. در تاریخ ۱۳ ژوئن ۲۰۱۶ اکس‌باکس وان اس با رنگ سفید و ۴۰٪ کوچک‌تر از اکس‌باکس وان معرفی شد. همچنین اکس‌باکس وان ایکس که پیشرفته تر از ایکس باکس‌های قبلی بود و از وضوح ۴کی پشتیبانی می‌کرد در تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۱۷ عرضه شد. اکس‌باکس سری ایکس هم‌اکنون قوی‌ترین کنسول مایکروسافت است.


ایکس باکس وان اس + گیم پس دو ماهه
8,500,000 تومان
ایکس باکس وان اس دو دسته + گیم پس دو ماهه
0 تومان
اسکایپ 10 دلاری استرالیا (AU)
603,260 تومان
اسکایپ 25 دلاری استرالیا (AU)
1,449,560 تومان
اسکایپ 10 پوندی انگلیس (UK)
954,180 تومان
اسکایپ 20 پوندی انگلیس (UK)
1,796,760 تومان
اسکایپ 10 دلاری آمریکا (US)
704,940 تومان
اسکایپ 25 دلاری آمریکا (US)
1
1,799,860 تومان
اسکایپ 50 دلاری آمریکا (US)
3,598,480 تومان
لایسنس محصولات ویندوز 11
0 تومان
لایسنس ویندوز 11 پرو (Retail)
ویژه
1
500,000 تومان
2,843,940 تومان -82% تخفیف
لایسنس ویندوز 11 هوم (Retail)
ویژه
1
455,000 تومان
2,437,220 تومان -81% تخفیف
نمايش 1 تا 12 از 98 (9 صفحه)