لایسنس آفیس 365

لایسنس آفیس 365

تولیدکننده:Microsoft
مدل کالا: SWO-Office365
زمان تحویل: لیست قیمت

در این صفحه قیمت محصولات مشابه لیست شده است ، درصورتی که سوالی دارید تماس بگیرید

محصولات مشابه

برای استفاده از کامپیوتر باید از نرم افزارها و رابط‌های کاربری استفاده کنید. مهم‌ترین و رایج‌ترین سیستم عامل‌ در سیستم‌های کامپیوتری، سیستم عامل ویندوز (Windows) محصول شرکت فناوری مایکروسافت (Microsoft) است. شرکت مایکروسافت محصولات مختلفی دارد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مجموعه آفیس شامل نرم‌افزارهایی مثل ورد (Word)، پاورپوینت (PowerPoint) و اکسل (Excel) اشاره کرد. در ادامه روش خرید آفیس 365 و خرید لایسنس آفیس 365 برای دسترسی به اشتراک سالیانه مجموعه آفیس را توضیح می‌دهیم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

 

آفیس 365 چیست و چگونه باید اقدام به خرید لایسنس آفیس 365 کنیم؟

لایسنس مایکروسافت آفیس 365 نام سرویس اشتراکی مجموعه آفیس است. شرکت مایکروسافت لایسنس آفیس 365 را اولین بار در سال 2017 میلادی عرضه کرد. هدف از ارائه مایکروسافت آفیس 365 و ارائه دسترسی خرید Office 365 به کاربران، ادغام نرم افزارها و محصولات آنلاین شرکت مایکروسافت بود. یک سری از محصولات این شرکت مثل نرم افزارهای ورد، مایکروسافت، اکسس و اکسل باید روی سیستم شما نصب شوند. این نرم افزارها آفلاین هستند و بدون دسترسی به اینترنت نیز روی سیستم شما کار می‌کنند. یک سری دیگر از محصولات مایکروسافت آنلاین هستند و برای استفاده از آن‌ها باید حتما به اینترنتی دسترسی داشته باشید. از جمله مهم‌ترین نرم‌ افزارهای آنلاین این سرویس اشتراکی نیز می‌توان به اسکایپ (Skype)، وان درایو (One Drive) و هوش تجاری (BI) اشاره کرد. اگر قصد خرید آفیس 365 را دارید، باید با مهم‌ترین نرم افزارهای این سرویس اشتراکی آشنا باشید. در ادامه مهم‌ترین نرم‌افزارهای مجموعه آفیس 365 را معرفی می‌کنیم.

  • مایکروسافت اوت لوک (Microsoft Outlook): این نرم افزار یک خدمت نرم افزاری آنلاین است. مایکروسافت اوت لوک ترکیبی از یک اشتراک ایمیل (Email Client) و سیستم مدیریت اطلاعات و تقویم کاری است. به کمک این سرویس می‌توانید پیام‌ها و قرارهای کاری خودتان را مدیریت کنید. اگر سرتان خیلی شلوغ است و روزانه پیام‌های زیادی دریافت می‌کنید، دسترسی به این نرم‌افزار می‌تواند دلیل خوبی برای خرید لایسنس آفیس 365 باشد.
  • مایکروسافت وان نوت (Microsoft One note): این نرم افزار نیز وظیفه مدیریت و جمع‌آوری دست نوشته‌های خطی و نوشته‌های کامپیوتری را دارد. به کمک این نرم‌افزار می‌توانید به سادگی جزوه‌ها و نوشته‌های خودتان را مدیریت کنید.
  • مایکروسافت پابلیشر (Microsoft Publisher): این نرم افزار قابلیتی شبیه ورد دارد. ولی تمرکز اصلی این نرم افزار روی صفحه بندی و طراحی صفحات است. پس اگر می‌خواهید متنی با صفحه بندی عالی و طراحی زیبا داشته باشید، خرید آفیس 365 و استفاده از مایکروسافت پابلیشر می‌تواند گزینه ایده‌عالی باشد.
  • مایکروسافت اکسس (Microsoft Access): اکسس در یک کلمه یکی از معتبرترین و بهترین بانک‌های اطلاعاتی دنیا است. شما می‌توانید از طریق خرید Office 365 و استفاده از اکسس، اطلاعات و داده‌های خودتان را مدیریت کنید و همواره به آن‌ها دسترسی داشته باشید.
  • مایکروسافت شیرپوینت (Microsoft SharePoint): یکی از کلیدی ترین امکانات لایسنس مایکروسافت آفیس 365، قابلیت شیرپوینت یا نقطه اشتراکی است. به کمک این سرویس شما می‌توانید اطلاعات خودتان را روی فضای ابری (Cloud) بارگذاری کنید و سپس از هر نقطه دیگری به این اطلاعات دسترسی داشته باشید. این نرم افزار یک سیستم مدیریت آنلاین است و می‌توانید با خرید آفیس 365 به آن دسترسی داشته باشید.
  • یامر (Yammer): یامر یک پیامرسان کاری است. یامر به اعضا و کارکنان یک شرکت اجازه می‌دهد تا به صورت آنلاین به مدیران شرکت متصل شده و گزارش کار، عکس و ویدئو یا اسناد اداری را به مدیران شرکت تحویل دهند. یامر از یک دیوار حفاظتی بسیار قوی برای تامین امنیت اطلاعات شرکت‌ها استفاده می‌کند. به این ترتیب می‌توانید تمامی جلسات خودتان را به جای تلگرام و واتس آپ در نرم افزار یامر برگزار کنید.
  • اسکایپ (Skype): اشتراک ویژه اسکایپ برای دانشجویان و کسب و کارهایی که جلسات و کنفرانس‌های ویدئویی خودشان را در این نرم افزار برگزار می‌کنند نعمت بزرگی است. تنها دسترسی به امکانات فوق‌العاده اسکایپ و سرعت بالای این نرم افزار می‌تواند دلیل کافی برای خرید Office 365 باشد.
  • وان درایو (One Drive): یکی دیگر از قابلیت‌های فوق‌العاده ای که با خرید لایسنس آفیس 365 نصیبتان می‌شود، دسترسی به فضای ابری وان درایو است. اگر بخواهیم به سادگی اهمیت استفاده از فضای ابری را توضیح بدهیم باید بگوییم که به کمک وان درایو دیگر با پیغام حافظه کافی نیست روی گوشی یا کامپیوترتان مواجه نخواهید شد. کاربرانی که لایسنس مایکروسافت آفیس 365 پرسنال یا شخصی را خریداری کنند به 1 ترابایت حافظه و افرادی که لایسنس مایکروسافت آفیس 365 هوم یا خانگی را تهیه کنند به 6 ترابایت حافظه دسترسی خواهند داشت. کافی است تصور کنید که جدیدترین گوشی‌های هوشمند فقط حافظه ای معادل 200 گیگابایت دارند و با خرید آفیس 365 می‌توانید به 5 برابر این فضا دسترسی داشته باشید. اهمیت فضای ابری در این است که شما اطلاعاتتان را روی آن ذخیره می‌کنید و سپس از هر دستگاه دیگری از طریق تایید دو مرحله‌ای می‌توانید به تمامی اطلاعات خودتان دسترسی پیدا کنید و نیازی به حمل وسایل فیزیکی مثل فلش و هارد نخواهید داشت.
  • آنالیز من (My Analytics): آنالیز من یک سرویس شخصی سازی شده است که در ازای خرید Office 365، دسترسی به آن صادر می‌شود. کاربران در سرویس آنالیز من می‌توانند اهداف خودشان را تنظیم کنند و مقدار زمان سپری شده در اینترنت خودشان را بررسی کنند. به کمک آنالیز من می‌توانید مشاهده کنید که روزانه چقدر وقت صرف چه کاری کرده‌اید. اهمیت سرویس آنالیز من در امنیت بالای آن است. هیچ شخص دیگر جز خود شما نمی‌تواند به اهداف و گزارشات تحلیلی شما دسترسی داشته باشد.
  • هوش تجاری (BI): قابلیت هوش تجاری می‌تواند یک دلیل قانع‌کننده برای خرید آفیس 365 باشد. با خرید لایسنس مایکروسافت آفیس 365 اکانت می‌توانید به سرویس هوش تجاری دسترسی داشته باشید. اطلاعات تجارت یا کسب و کار خودتان را که در بانک اطلاعاتی اکسس ذخیره می‌کنید را می‌توانید وارد هوش تجاری کنید. این نرم‌افزار تمامی اطلاعات و داده‌ها را تحلیل کرده و گزارش‌های بصری و گرافیکی را برایتان ارسال می‌کند. به این ترتیب می‌توانید درکی بهتری از وضعیت کسب و کار و نقاط قوت و ضعف خودتان داشته باشید.

 

برای خرید آفیس 365 از کدام لایسنس استفاده کنیم؟

به طور کلی تمامی لایسنس‌های مایکروسافت آفیس 365 را می‌توان به دو دسته شخصی (Private) و تجاری (Business) تقسیم کرد. قبل از اینکه دنبال خرید Office 365 باشید بهتر است با لایسنس‌های مختلف آن آشنایی داشته باشید. مهم‌ترین اشتراک‌های آفیس 365 عبارتند از:

1- لایسنس مایکروسافت آفیس 365 پرسنال (Personal):

با خرید آفیس 365 می‌توانید به تمامی امکانات ذکر شده در بالا که مخصوص کاربردهای شخصی هستند دسترسی داشته باشید. همچنین به 1 ترابایت حافظه فضای ابری دسترسی خواهید داشت. از طرفی دیگر فقط خودتان به اطلاعاتتان دسترسی خواهید داشت. برای خرید لایسنس آفیس 365 باید مبلغی معادل 70 دلار هزینه کنید.

2- لایسنس مایکروسافت آفیس 365 هوم (Home):

تنها تفاوت آفیس 365 هوم یا خانگی با ورژن پرسنال در نوع استفاده و کاربرد آن است. در نسخه شخصی یا پرسنال فقط خودتان از طریق یک سیستم می‌توانید به اکانتان دسترسی پیدا کنید. ولی با استفاده از حساب هوم حداکثر 5 نفر با 5  سیستم مختلف می‌توانند به اکانت و اطلاعات شما دسترسی داشته باشند. همچنین میزان فضای ذخیره سازی وان درایو شما 6 ترابایت خواهد بود. قیمت این ورژن 100 دلار است.

3- لایسنس مایکروسافت آفیس 365 اینترپرایز (Enterprise):

این ورژن گران‌ترین و بهترین ورژن آفیس 365 است. برای خرید آفیس 365 اینترپرایز باید مبلغی معادل 140 دلار هزینه کنید. با خرید این اشتراک می‌توانید به مدت 365 روز یا به عبارتی یک سال به تمامی امکانات این سرویس دسترسی پیدا کنید. به تمامی امکانات ذکر شده در این مطلب می‌توانید با خرید لایسنس آفیس 365 اینترپرایز دسترسی پیدا کنید. سطح ایمنی و امنیت اطلاعات این ورژن بالاتر از دو ورژن دیگر است.

 

چرا باید به فکر خرید لایسنس آفیس 365 باشیم؟

همانطور که تا اینجای مطلب مشاهده کردید با خرید اشتراک آفیس 365 می‌توانید به مجموعه آفیس بعلاوه تمامی نرم‌افزارها و خدمات آنلاین مجموعه مایکروسافت آفیس دسترسی داشته باشید. مجموعه ای از نرم افزارهای نوشتاری، بانک‌های اطلاعاتی، ارائه مطلب، سیستم‌های امنیتی، تحلیل داده و گزارش اطلاعات و پیام‌رسان‌های تجاری با خرید اشتراک آفیس 365 در اختیار شما خواهد بود. پس اگر دنبال یک مجموعه نرم افزاری آفلاین و آنلاین پرکاربرد و ضروری هستید، ما در کارت تک خرید لایسنس مایکروسافت آفیس 365 را به شما توصیه می کنیم.

لایسنس آفیس 365

لایسنس آفیس 365

کپچا
بازگشت