لایسنس ویندوز 10

لایسنس ویندوز 10

تولیدکننده:Microsoft
مدل کالا: SWW-Win10
زمان تحویل: لیست قیمت

در این صفحه قیمت محصولات مشابه لیست شده است ، درصورتی که سوالی دارید تماس بگیرید

محصولات مشابه

چند لحظه چشمتان را ببندید و زندگی خودتان را بدون هوش مصنوعی، کامپیوتر، گوشی هوشمند و ... تصور کنید. در یک دهه اخیر زندگی انسان ها به طرز عجیبی به اینترنت و تکنولوژی وابسته شده است. کامپیوترها اهمیت فراوانی در انجام امور روزمره، تجاری، اقتصادی و کاری دارند. بعد از سعی و خطاهای زیاد بالاخره مایکروسافت برای اولین بار توانست یک سیستم عامل مناسب برای کامپیوترها طراحی کند. سیستم عامل ويندوز XP را شاید بتوان انقلابی در عرصه تکنولوژی و سیستم های کامپیوتری تصور کرد. سیستم عامل‌ها نوعی از نرم افزار هستند که روی کامپیوترها نصب می‌شوند و تمامی فعالیت‌های کامپیوتر در بستر سیستم عامل انجام می‌شود. ویندوز را شاید بتوان مهم‌ترین سیستم عامل حال حاضر قلمداد کرد. شرکت مايکروسافت هر چند سال یک بار نسخه جدیدی از سیستم عامل ویندوز را به کاربران ارائه می‌دهد تا بتواند نواقص نسخه‌های قبلی را پوشش دهد. یکی از جنجالی‌ترین و مهم‌ترین سوالاتی که همیشه بین کاربران ویندوز مطرح می‌شود، این است که تفاوت ویندوز اورجينال و ویندوز کرک شده چیست. در این مطلب قصد داریم در وهله اول ویندوز 10 و ورژن‌های مختلف آن را به شما معرفی کنیم و در وهله دوم تفاوت خرید لایسنس ویندوز 10 اورجینال را با ویندوز کرک شده بررسی کنیم.

 

مقایسه ویندوز 10 با سایر ویندوزها

به صورت کلی ابزارهای هوشمند به دو دسته دسکتاپ (Desktop) و تاچ اسکرین (Touch Screen) تقسیم می‌شوند. منظور از دسکتاپ‌ها همان کامپیوتر و لپتاپ است. تاچ اسکرین‌ها نیز نوع دیگری از ابزارهای هوشمند هستند و از مهم‌ترین تاچ اسکرین‌ها می‌توان به گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها اشاره کرد. مایکروسافت ویندوز 10 را برای کامپیوتر، گوشی‌های هوشمند و تبلت عرضه کرده است. ویندوز 10 نسخه بعدی ویندوز 8 و نسخه قبلی ویندوز 11 است. طبق نظرات کاربران و متخصصان حوزه فناوری، ویندوز 10 با اختلاف بسیار فاحشی بهتر از سایر نسخه‌های ویندوز و خصوصا ویندوز 8 است. یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های ویندوز 10 با ویندوز 8، اضافه شدن منوی استارت (Start Menu) است. حذف استارت منو از ویندوز 8 باعث به دردسر افتادن بسیاری از کاربران برای استفاده از نرم‌افزارها شده بود. به طور کلی در ویندوز 10، دسترسی به نرم‌افزارهای پرکاربرد مثل ایمیل (Mail)، هواشناسی (Weather) و نقشه (Map) بسیار آسان‌تر است. به همین دلیل اکثر کاربران دنبال خرید ویندوز 10 هستند.

یکی دیگر از قابلیت‌های بسیار مهم ویندوز 10، تسک ویو (Task View) است. با استفاده از تسک ویو در ویندوز 10 می‌توانید تمامی صفحات باز را روی دسکتاپ خودتان ببینید. به کمک این قابلیت می‌توانید سه یا چهار پنجره باز شده را روی دسکتاپ خودتان به صورت همزمان مشاهده کنید. تسک ویو کمک شایانی در مدیریت کردن نرم‌افزارها و برنامه‌ها به شما می‌کند. همچنین سرعت ویندوز 10 بسیار بالاتر از نسخه‌های قبلی است و احتمال هنگ کردن برنامه‌ها در این نسخه بسیار کم است. تمامی این امکانات خرید Windows 10 را به یک گزینه وسوسه انگیز تبدیل کرده است.

 

نسخه‌های مختلف ویندوز 10

به صورت کلی از کامپیوترها در قسمت‌ها و بخش‌های مختلفی استفاده می‌شود. افراد متفاوت با اهداف مختلفی از ویندوز استفاده می‌کنند. مثلا کاربرد ویندوز برای یک تاجر بسیار متفاوت از کاربردهای ویندوز برای یک دانشجو یا استاد دانشگاه است. به همین دلیل شرکت مایکروسافت متناسب با نیاز کاربرانش نسخه‌ها یا ورژن‌های مختلفی از ویندوز 10 را روانه بازار کرده است. به نسخه‌های مختلف ویندوز اصطلاحا (Edition) گفته می‌شود. قیمت هر ادیشن با ادیشن دیگر متفاوت است و همچنین کارایی‌ها و کابردهای هر ورژن می‌تواند در هزینه و راندمان کاری شما تاثیر زیادی بگذارد. به همین دلیل بهتر است قبل از خرید لایسنس ویندوز 10 یا یکی از ادیشن‌های ویندوز حتما اطلاعات کاملی از این ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختلف ادیشن‌های این سیستم عامل داشته باشید و با چشمانی باز آن‌ها را انتخاب کنید. بیایید در ادامه این مطلب نگاهی به نسخه‌های مختلف ویندوز 10 و تفاوت‌های آن‌ها با یکدیگر بیندازیم.

1- ویندوز 10 هوم (Windows 10 Home)

شاید ابتدایی‌ترین و فراگیرترین ورژن ویندوز 10، نسخه هوم (Windows 10 Home) باشد. این نسخه برای کاربران عادی طوری طراحی شده که حداکثر نیازهای آن‌ها چه از لحاظ امنیتی و چه از لحاظ کاربردی را پاسخ دهد. ویندوز 10 هوم به شدت شخصی‌سازی شده است. کورتانا (Cortana) یکی از مهم‌ترین و معروف‌ترین دستیارهای دیجیتالی است که روی ویندوز 10 فعال شده است. کاربران می‌توانند به کمک کورتانا بسیاری از فعالیت‌های شخصی خودشان را مدیریت کنند. از سیستم ویندوز هلو (Windows Hello) برای لاگین شدن کاربران و افزایش ایمنی سیستم استفاده شده است. ویندوز هلو قابلیت شناسایی چهره و تشخیص اثرانگشت کاربران را دارد. همچنین به دلیل استقبال فراوان کاربران، افرادی که از ویندوز 10 هوم استفاده می‌کنند، می‌توانند به سیستم ایکس باکس لایو (Xbox Live) و بازی‌های مخصوص کنسول ایکس باکس دسترسی داشته باشند. به این ترتیب صاحبان کنسول ایکس باکس وان (Xbox One) می‌توانند از طریق کامپیوترهای ویندوز 10 هوم خودشان، بازی‌های ایکس باکس را اجرا کنند. قیمت خرید ویندوز 10 هوم، 134 دلار است.

2- ویندوز 10 پرو (Windows 10 Pro)

اصولا از کلمه پرو (Pro) برای انتقال مفهوم پیشرفته بودن استفاده می‌شود. وقتی از ویندوز 10 پرو (Windows 10 Pro) صحبت می‌کنیم یعنی این ویندوز علاوه بر تمامی ویژگی‌های نسخه هوم، ویژگی‌های دیگری نیز دارد. ویژگی‌های ویندوز 10 پرو، این ورژن را به یک گزینه وسوسه‌انگیز و به شدت مناسب برای کسب و کارهای کوچک و بیزینس‌ها تبدیل می‌کند. مهم‌ترین ویژگی ویندوز 10 پرو، امنیت و ایمنی بالای آن است. شما به کمک این ورژن می‌توانید اطلاعات حساس و حیاتی کسب و کار خودتان را با بالاترین مقدار ایمنی ممکن مدیریت کنید. کاربران می‌توانند از Windows Update for Business هم استفاده کنند. استفاده از این سیستم باعث کاهش شدید هزینه‌ها و صرفه‌جویی در زمان می‌شود. از این سیستم می‌توانید برای کنترل و مدیریت به‌روزرسانی‌ها و آپدیت‌ها استفاده کنید و همچنین از طریق آن به جدیدترین فناوری‌ها و نرم‌افزارهای شرکت مایکروسافت دسترسی داشته باشید. امروزه مدیریت داده‌ها و اطلاعات به صورت از راه دور اهمیت فراوانی دارد. ویندوز 10 پرو با دسترسی ساده به فضای ابری (Cloud) امکان مدیریت از راه دور اطلاعات را فراهم می‌کند. برای خرید Windows 10 پرو باید مبلغی حدود 200 دلار هزینه کنید.

3- ویندوز 10 اینترپرایز (Windows 10 Enterprise)

اساس و پایه کار ویندوز 10 اینترپرایز (Windows 10 Enterprise) بر مبنای ویندوز 10 پرو است و تنها تفاوت این دو ورژن افزودن امکانات و قابلیت‌های خاصی به ویندوز 10 اینترپرایز است. به لطف این ویژگی‌های اختصاصی، ویندوز 10 اینترپرایز برای سازمان‌های بزرگ و ادارات و ارگان‌های گسترده بسیار مناسب است. به صورت کلی برای درک بهتر، کلمه اینترپرایز در زبان انگلیسی به نام کارآفرینی می‌باشد و نامگذاری این ورژن نیز در راستای برآورده کردن همین هدف است. از آن جایی که کمپانی‌ها و ادارات بزرگ همواره در معرض هک شدن و از دست دادن اطلاعات مهم و محرمانه خودشان هستند، ویندوز 10 اینترپرایز به جدیدترین سیستم‌های امنیتی و فایروال‌ها مجهز است. به لطف تنظیمات خاص، کاربران می‌توانند حتی به صورت روزانه و یا هفتگی به آپدیت‌های جدید شرکت مایکروسافت دسترسی داشته باشند. قابلیت مدیریت حجم بالای اطلاعات و ایمنی و امنیت شدید اطلاعات را می‌توان از مهم‌ترین ویژگی‌های ویندوز 10 اینترپرایز تصور کرد. قیمت خرید لایسنس ویندوز 10 این نسخه 309 دلار است.

4- ویندوز 10 اجوکیشن (Windows 10 Education)

ویندوز 10 اجوکیشن (Windows 10 Education) بر مبنای ویندوز 10 اینترپرایز طراحی شده است. همان طوری که از اسم این سیستم مشخص است، نسخه اجوکیشن برای مدارس، دانشگاه‌ها و سازمان‌های آموزشی مناسب است. دانش‌آموزان و دانشجویان و معلمانی که از ویندوز 10 نسخه هوم و ویندوز 10 پرو استفاده می‌کنند، می‌توانند هر زمان که بخواهند سیستم عامل خودشان را به ورژن اجوکیشن ارتقا دهند. قیمت این نسخه با توجه به نوع استفاده شما متفاوت است. مثلا اگر بتوانید ثابت کنید که از طرف یک ارگان آموزشی هستید و یا دانشجو دانش‌آموز هستید، مایکروسافت با قوانین سختگیرانه و بسیار پیچیده‌ای به شما برای مدت کوتاهی لایسنس رایگان می‌دهد. البته دانش‌آموزان، معلمان و دانشجویان می‌توانند ویندوزهای قدیمی خودشان را با مبلغی حدود 40 دلار به نسخه اجوکشن آپدیت کنند و نیازی به خرید Windows 10 ندارند.

5- ویندوز 10 پرو ان (Windows 10 pro N)

شاید با شنیدن اسم ویندوز 10 پرو ان یاد گوشی‌های هوشمند اپل و سامسونگ بیفتید. معمولا خیلی رایج نیست که روی اسم سیستم عامل‌ها عبارت‌هایی نظیر این مورد گذاشته شود. به طور کلی ورژن پرو ان تفاوت زیادی با سایر نسخه‌ها ندارد. عمده تفاوت این ورژن با سایر مدل‌ها در نرم‌افزارها و تکنولوژی‌های مربوط به مدیا و رسانه است. معمولا تمامی ویندوزها یک سری نرم‌افزارهای از پیش نصب شده (Preinstalled) مثل موزیک (Music)، ویدئو و ضبط صدا (Voice Recorder) دارند. همچنین نرم‌افزارهایی مثل ویندوز مدیا پلیر (Windows Media Player) و اسکایپ نیز روی این سیستم عامل نصب نمی‌باشد. برای پخش موسیقی، تماشای عکس و تصاویر و ویدئوها و مواردی نظیر این باید حتما نرم‌افزارهای خاصی را بر روی سیستم خودتان نصب کنید. همچنین سایر ویژگی‌ها و امکانات ویندوز که بر پایه سیستم ویندوز مدیا طراحی شده‌اند مثل کورتانا (Cortana) و پی دی اف (PDF) و ویندوز هلو (Windows Hello) نیز روی این سیستم عامل در دسترس نیستند. فروشگاه ویندوز (Windows Store Apps) و مجموعه آفیس نیز روی این ویرایش نصب نشده‌اند.

6- ویندوز 10 اس (Windows 10 S)

در سال 2018 شرکت مایکروسافت با ادغام دو ویرایش ویندوز 10 هوم و ویندوز 10 پرو و همچنین کاهش دادن امکانات و محدود کردن ویژگی‌های قبلی، سیستم عامل ویندوز 10 سری اس را عرضه کرده‌اند. همچنین کاربران خانگی و شرکت‌ها و ارگان‌هایی که از ویندوز نسخه اجوکیشن و اینترپرایز استفاده می‌کنند نیز می‌توانند سیستم‌های خودشان را به ویندوز 10 اس ارتقاء دهند. ویندوز 10 اس نسخه محدود شده و کم کیفیت‌تر ویرایش‌های دیگر است. این ویرایش با سیستم‌های بی‌کیفیت و مدل پایین سازگار است. سرعت بالا آمدن اولیه ویندوز و همچنین پردازش برنامه‌ها و باز شدن نرم‌افزارها در سیستم‌های ضعیف و سطح پایین با خرید ویندوز 10 اس تقریبا سه برابر می‌شود.

7- ویندوز 10 پرو ورک استیشن (Windows 10 pro Work Station)

همانطور که در بخش‌های قبلی در مورد ویرایش پرو توضیح دادیم، این ورژن برای استفاده در محیط‌های کاری کوچک و شرکت‌های تازه تاسیس مناسب است. اگر شرکت یا محل کار شما نه خیلی کوچک است که خرید لایسنس ویندوز 10 پرو گزینه مناسبی برای شما باشد و نه آنقدر بزرگ است که ارزش هزینه کردن برای خرید Windows 10 اینترپرایز را داشته باشد، استفاده از Windows 10 pro for work station گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. همانطور که از اسم سیستم عامل مشخص است این ورژن مناسب شرکت های نسبتا بزرگی است که سیستم های کامپیوتری قوی دارند. حداقل سخت افزار مناسب برای این ورژن، کامپیوتر 4 پردازنده و رم 6 ترابایتی است. قبل از خرید این ورژن دقت کنید که ویندوز 10 پرو ورک استیشن اصلا برای سی پی یو های قدیمی و کامپیوترهای ضعیف مناسب نیست و سرعت پردازش شما را به شدت کاهش می‌دهد.

 

مقایسه امکانات ورژن‌های مختلف ویندوز 10

حالا که با ویندوز 10 و تفاوت‌های عمده آن با سیستم عامل‌های قبل و بعد از خودش آشنا شدید و همچنین مفهوم ادیشن و ادیشن‌های مختلف ویندوز 10 را فرا گرفتید، فرصت مناسبی است که با مقایسه امکانات و ویژگی‌های ورژن‌های مختلف ویندوز 10، دانش خودمان درباره این سیستم عامل نسل جدید را تکمیل کنیم. به دلیل رایج‌تر بودن 4 ورژن اینترپرایز، اجوکیشن، پرو و هوم تصمیم گرفتیم تا از بررسی ویژگی‌ها و امکانات سه ورژن دیگر چشم‌پوشی کنیم. البته از لحاظ ساختاری سه ورژن دیگر زیرشاخه این 4 ویرایش هستند و تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند.

 

 

امکانات ویندوز 10 هوم ویندوز 10 پرو ویندوز 10 اجوکیشن ویندوز 10 اینترپرایز
رمزگذاری اطلاعات و فایل‌ها
ایجاد دامنه
مدیریت و محدود کردن دسترسی کاربران حاضر در شبکه
بیت لاکر
اینترنت اکسپلور حالت اینترپرایز
مدیریت و حفاظت اطلاعات
کنترل از راه دور دسکتاپ
دسترسی مستقیم به اطلاعات
جابجایی بین چند برنامه در حال اجرا
اپ لاکر
برنچ کش
کنترل اسکرین سایر کاربران حاضر در شبکه
  مشاهده مشاهده مشاهده مشاهده

 

چرا باید ویندوز 10 اورجینال بخریم؟

همان طوری که در قسمت های قبلی مشاهده کردید، قیمت نسخه‌های مختلف ویندوز از 130 دلار شروع و به 350 دلار می‌رسد. اما در ایران به دلیل عدم وجود قوانین کپی رایت یا حق کپی، نسخه‌های کرک شده ویندوز با قیمت‌های بسیار ارزانی حدود 30 هزار تومان به فروش می‌رسند. سوال این جاست که چرا باید به جای ویندوز غیراورجینال و کرک‌شده، ويندوز اورجینال بخریم و مبلغ زیادی را صرف خرید ویندوز 10 کنیم؟ جواب ساده است و در یک ضرب‌المثل معروف انگلیسی خلاصه می‌شود. انگلیسی‌ها معمولا می‌گویند ما آن قدر پولدار نیستیم که جنس ارزان بخریم. کرک (Crack) در زبان انگلیسی به معنای شکاف یا ترک است. برای کپی کردن ویندوز باید ساختار امنیتی ویندوز را شکست یا در واقع در ساختار آن خللی ایجاد کرد. برای ایجاد ترک یا شکاف یا نفوذ امنیتی، باید از بدافزارها و ویروس‌ها استفاده کرد. این بدافزارها و ویروس‌ها در ساختار ویندوز قرار می‌گیرند و صدالبته برخی از ویژگی‌های امنيتی مثل فایروال اورجینال ویندوز را غیرفعال می‌کنند. به طور کلی طول عمر یک سیستم کامپیوتری که روی آن ویندوز اورجینال نصب شده باشد، 10 سال است. در صورتی که سیستم دچار نقص فنی سخت افزاری نشود، مشکل زیادی نخواهد داشت. اما از طرفی دیگر وقتی ویندوز کرک‌شده روی سیستمتان نصب می‌کنید، خیلی زود بعد از 6 ماه مشکلات پدیدار می‌شوند. بدافزارهای موجود در ویندوز از یک طرف و عدم وجود آنتی ویروس اورجینال و فایروال قوی از طرفی دیگر باعث نفوذهای امنیتی و به خطر افتادن اطلاعات هارد و بدسکتور شدن هارد می‌شود. کند شدن سیستم، هنگ کردن‌های زیاد، تاخیر در بالا آمدن و اجرای برنامه‌ها، سوختن هارد، بدسکتور شدن هارد و ... تنها بخشی از مشکلات و خطرات نصب ویندوز کرک‌شده و کپی است. اکثر کاربران ایرانی تصور می‌کنند مشکلات سیستم آن‌ها سخت‌افزاری است در حالی که 70 درصد مشکلات نرم‌افزاری هستند. به این ترتیب با خریدن یک نرم‌افزار ارزان کپی در بلندمدت چندین برابر ضرر می‌کنید و باید میلیون‌ها تومان هزینه تعمیرات بکنید. ما در مجموعه تک کارت به شما عزیزان توصیه می‌کنیم تا با خریدن یک لایسنس ویندوز اورجینال از سیستم خودتان در بلندمدت محافظت کنید و اطلاعات خودتان را از تهدید هکرها حفظ کنید.

نگاه کلی

شرکت مایکروسافت هر چند سال یکبار ورژن جدیدی از سیستم عامل ویندوز را برای دستگاه‌های مختلف از جمله کامپیوتر و گوشی هوشمند عرضه می‌کند. متناسب با نیازهای کاربران اعم از دانشجویان و معلمان، ادارات بزرگ و ارگان‌های دولتی و کسب و کارهای مهم، ویندوز ویرایش یا ادیشن‌های مختلفی از هر نسخه را به کاربرانش عرضه می‌کند تا هر ادیشن پاسخگوی نیازهای کاربران خاصی باشد. در این مطلب تمامی ادیشن‌های ویندوز 10 را به صورت مفصل توضیح دادیم. همچنین تفاوت‌های ویندوزهای کرک‌شده و کپی را با ویندوزهای اورجینال توضیح دادیم و دلایل ضرورت خرید لایسنس ویندوز 10 اورجینال را بررسی کردیم. ما در مجموعه تک کارت به شما خرید Windows 10 اورجینال را توصیه می‌کنیم.

لایسنس ویندوز 10

لایسنس ویندوز 10

کپچا
بازگشت